Bij BUX kijken we altijd naar hoe wij de BUX Zero app kunnen verbeteren. Een van de manier hoe wij feedback verzamelen is via de BUX Zero beta app. De BUX Zero beta app is een versie met daarin de nieuwste functies/verbeteringen voordat deze live gaan in de App store / Google play store. Het doel van onze beta is het verzamelen van feedback voordat de nieuwste versie live gaat zodat wij zo nodig nog aanpassingen kunnen doen en eventuele bugs kunnen fixen.

Als je een onderdeel wilt zijn van de BUX Zero beta, dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar support-zero@getbux.com. Zorg ervoor dat je je besturingssysteem, dus IOS of Android vermeld. Mocht je een Android telefoon hebben, dan hebben wij het e-mailadres nodig dat aan je Google Play store staat gekoppeld, anders kunnen we je niet uitnodigen.

Je hoeft je overigens geen zorgen te maken dat je een onstabiele versie van BUX Zero installeert. De BUX Zero beta app is net zo stabiel als de versie uit de App store / Play store!

Mocht je hier vragen over hebben, dan horen we het graag!