Naast reguliere bankoverschrijvingen kun je nu ook geld op je BUX Zero-rekening storten met Tikkie!

Dat werkt zo: open de app BUX Zero app, ga naar je Portfolio, tik op ‘Totaal account’ en vervolgens op ‘Storten’.

Selecteer ‘Tikkie’ en voer het bedrag in dat je wil storten*. Er zal nu automatisch een Tikkie pagina verschijnen. Hier selecteer en bevestig je je bank. Vervolgens zal je mobiel bankieren app automatisch worden geopend. Hier bevestig je de transactie en je storting is geregeld! Je storting zal direct zichtbaar zijn in je BUX Zero account. Je kan dit nog eens extra controleren bij 'Totaal account' -> 'Historie", rechtsboven in het scherm.

Let op dat wanneer dit je eerste storting is, dat je het geld dan stort vanaf een rekening die je in de toekomst wilt blijven gebruiken met BUX Zero. Het is namelijk niet mogelijk deze rekening later nog aan te passen.
Als dit niet je eerste storting is, zorg er dan voor dat je de storting doet met de bankrekening die staat gekoppeld aan je BUX Zero account. Mocht je het toch storten vanaf een andere rekening, dan zullen wij het geld terugstorten.

*Het minimale stortbedrag is €0,01