BUX Zero biedt momenteel een selectie van bekende en minder bekende aandelen en ETF's. De volledige lijst vind je hier. In de komende maanden zal de lijst groeien op basis van uw feedback. Daarom zijn verzoeken voor nieuwe aandelen meer dan welkom!

Je kan ons verzoeken voor nieuwe producten rechtstreeks via de app sturen door op het zoekveld te klikken, dan het product dat je zoekt in te typen en vervolgens op "verzoek product" te klikken of via de chat in de BUX Zero app. Daarna gaan we aan de slag en kijken we wat we voor je kunnen doen!