Op dit moment accepteren we overschrijvingen vanaf jouw eigen bank en via Tikkie. Om geld te storten open je de app, ga je naar portfolio en tik je op ‘Totaal account’. Onderaan vind je nu de button ‘Storten’.

Selecteer ‘bankoverschrijvingen’ om alle benodigde informatie te vinden voor de overschrijving: “Begunstigde”, “IBAN” en “Omschrijving” of selecteer 'Tikkie' en maak en directe storting. Mocht je voor een bankoverschrijving kiezen, zorg ervoor dat je deze drie velden juist overneemt, anders zal je betaling niet aankomen. Alle informatie uit de app is nodig tijdens elke overschrijving naar je BUX Zero account (niet alleen de eerste keer). In het algemeen duurt het ongeveer één werkdag voordat een overboeking binnenkomt op jouw account. Met een storting via Tikkie staat het geld direct op je BUX Zero account

Voorlopig kun je maar één IBAN linken aan je BUX Zero account. Denk er dus goed aan om de juiste rekening te gebruiken tijdens de eerste storting.