Op dit moment accepteren we reguliere bankoverschrijvingen voor alle landen. Daarnaast hebben Tikkie voor Nederland en Safeconnect voor Duitsland.

Voor alle landen hebben we een bankoverschrijving, dit is hoe het werkt:

Om geld op je rekening te storten, open je de app, ga je naar portfolio, tik je op ‘Totaal account’ en vervolgens op ‘Storten’. Selecteer ‘Bankoverschrijving’ om alle benodigde gegevens te vinden:

• Begunstigde

• IBAN

• Omschrijving

Zorg ervoor dat alle drie de velden correct worden gekopieerd, anders kan de storting niet goed worden verwerkt. Nadat je alle benodigde gegevens hebt gekopieerd, ga je naar je eigen Bank-app of website om een bankoverschrijving te doen. Zorg ervoor dat je de ‘omschrijving’ ook toevoegt.

Het invullen van deze gegevens zijn overigens vereist voor elke bankoverschrijving op je BUX Zero-account (niet alleen de eerste). Gemiddeld duurt het 1-2 werkdagen voordat een bankoverschrijving arriveert.

Woon je in Nederland? Dan hebben we ook Tikkie, zo werkt het:

Om geld op je rekening te storten, open je de app, ga je naar portfolio, tik je op ‘Totaal account’ en vervolgens op ‘Storten’. Selecteer ‘Tikkie’ waarna je wordt doorgestuurd naar de Tikkie-omgeving. Hier kun je jouw bank kiezen en vervolgens een storting doen. Stortingen via Tikkie staan direct op je account.

Woon je in Duitsland? Dan hebben we ook Open banking als betaalmogelijkheid:

Open Banking is een veilige manier om rechtstreeks overschrijvingen te doen van je bank naar je BUX-account. Deze betaaloptie wordt aangeboden door SafeConnect.

Om deze betalingsoptie te gebruiken, open je de app, ga je naar je portfolio, tik je op ‘Totaal account’ en vervolgens op ‘Storten’. Selecteer SafeConnect.

Hier kan je een bankrekening selecteren en het bedrag kiezen dat je wilt storten. Controleer de pagina en klik op ‘‘ Verbinden met mijn bank ’. Volg de stappen en voltooi een betaling ..

Stortingen naar je BUX Zero-account via open banking duren gemiddeld 1-2 werkdagen.

Hier is een lijst van de banken die we momenteel ondersteunen:

• N26
  • Comdirect bank
  • Commerzbank
  • Landesbank
  • Revolut
  • Unicredit
  • Weberbank

Houd er rekening mee dat we eraan werken om in de nabije toekomst meer banken toe te voegen.

Zorg er bij alle betaalmethoden voor dat je je gekoppelde bankrekening gebruikt, want je kunt voorlopig maar één IBAN aan je BUX Zero-account koppelen.