Wanneer je je aanmeldt bij BUX Zero, ontvang je een gratis aandeel zodra je je eerste storting hebt gedaan. *

Als je je vrienden uitnodigt voor BUX Zero met je unieke link, kun je tot 10 extra gratis aandelen ontvangen!

Hoe werkt dit en wanneer ontvang je het gratis aandeel?

Nodig een vriend uit
Je vriend klikt op de link en vult zijn/haar e-mailadres in
Je vriend downloadt de app, meldt zich aan en doet een storting

• Klik op de ‘gratis aandeel’ knop in de app.
  • Je vriend klikt op jouw link, meldt zich aan en doet een storting, jullie krijgen allebei een gratis aandeel.
  • Op beide accounts moet geld staan om het gratis aandeel te ontvangen.
  • De aandelen die je krijgt, worden willekeurig geselecteerd en hebben een waarde tussen 0 en €200.
  • Gratis aandelen worden uitgekeerd op maandag t/m vrijdag tussen 15:45 en 22:00 uur. Dat betekent dat als de storting op een doordeweekse dag vóór 15:45 is aangekomen op je account, je het gratis aandeel in de middag ontvangt. Als je vriend zich tijdens het weekend heeft aangemeld, zal het gratis aandeel op maandag worden uitgekeerd.

Bekijk hier Bijlage 4 van onze klanten overeenkomst voor alle ins & outs met betrekking tot de gratis aandelen actie.

* Er is geen minimale storting vereist.