Toen BUX Zero nog in ontwikkeling was hebben we gebruikers die interesse toonde in de app gevraagd om zich aan te melden op een wachtlijst. Nu de app live is zijn we deze gebruikers langzaam aan het uitnodigen om accounts te openen zodat we dit op een fatsoenlijke manier kunnen ondersteunen. Gebruikers die zich als eerste op de wachtlijst hebben aangemeld en vrienden hebben uitgenodigd om dit ook te doen zullen zich als eerste kunnen aanmelden.

Om jouw plek in de rij te zien kun je de app downloaden en je mailadres invullen. Je kan ook naar voren gaan in de rij door vrienden uit te nodigen met jouw unieke link. Deze link kan ook worden gevonden in de app. Zodra jouw vrienden zich hebben aangemeld op de wachtlijst zul je naar voren schuiven in de rij.

De wachtlijst werkt samen met de gratis aandelen promotie. Iedereen die zich inschrijft op de wachtlijst kan een gratis aandeel ontvangen. Je zal je gratis aandeel ontvangen wanneer je je account hebt aangemaakt in de BUX Zero app. Het proces om gratis aandelen aan jouw account toe te voegen zal op verschillende momenten gedurende de dag draaien. Het kan dus zijn dat je niet altijd direct je gratis aandeel ontvangt.

Het is ook mogelijk om meerdere gratis aandelen te ontvangen. Je zal één gratis aandeel ontvangen voor elke vriend die jij hebt uitgenodigd wanneer zij een account openen in de BUX Zero app. Zoals eerder aangegeven kan dit met jouw unieke uitnodigingslink. Je kan een maximum van 10 gratis aandelen ontvangen op deze manier.

Voor meer informatie lees de actievoorwaarden hier.